over hartjes met confetti 

 

Hi leukerd,

Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal achter ‘Hartjes met Confetti’?

Dan geef ik je nu de kans om te gluren in mijn huisje vol met dromen…
Mijn naam is Stellina, ik ben 34 jaar oud, getrouwd en mama van twee hartendiefjes: Dante en Kato.

Altijd wilde ik al graag kapster worden en deze droom heb ik 11 jaar lang beleefd. Als kindje was ik ook gek op ‘moedertje spelen’ en dit resulteerde (nadat ik met veel liefde met mijn handen in het haar had gezeten) in een volgende droom, Gastouderopvang ‘Huisje Confetti’.
In mijn tijd als gastouder, ervaarde ik dat kinderen zelf ontdekken met duurzaam speelgoed; de kindjes sprongen spontaan in een fantasiebubbel, waardoor zij saampjes speelden en leerden.

Door deze vrolijke ervaring (als gastouder), liet ik mijn hersenen flink kraken:

“Iedereen houdt van cadeautjes geven en krijgen. Iedereen geniet als zij een ander ziet genieten. Iedereen houdt toch van liefdevol en stijlvol…?”

Hoe kan ik deze gedachten tot nog één droom maken?

En zo begon mijn zoektocht onder het genot van een kopje koffie. Met liefde voor hout, pasteltinten, Scandinavisch design en printjes, viel mijn oog op ‘back to basic’ speelgoed.

Uit deze zoektocht ontstond mijn kleine droomwebshop, genaamd ‘Hartjes met Confetti’, waarin ik alle mooie spulletjes etaleer. In deze webshop steek ik van begin tot eind mijn liefde erin, van de hartjes in de mooie spulletjes tot de confetti bij het inpakspektakel: dit belooft een waar feestje te worden… ♡

Liefs Stellina

PS. Wil je nog iets weten, neem dan contact met mij op :)
 

© 2020 - 2021 Hartjes met Confetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel