Dantoy

Dantoy ontwerpt en produceert kwaliteitspeelgoed in Denemarken voor al meer dan vijf decennia. Ze zijn de grootste fabrikanten van plastic speelgoed in Scandinavië. Specialist zijn ze onder meer in zandbakspeelgoed, rollenspelspeelgoed en verschillend speelgoed voor kleuterscholen en kinderdagverblijven. 
Speelgoed van Dantoy staat voor een hoge kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Zo worden er geen PVC of ftalaten gebruikt. Sinds 1992 hebben de prodcuten van Dantoy bovendien het ISO 9001 International Quality certificaat. Dantoy is de eerste speelgoedfabrikant ter wereld met het Noidic Ecolabel. Dit houdt in dat de producten van Dantoy voldoen aan strikte criteria aangedaan de omgeving en gezondheid van kinderen. 

BIOplastic serie

Ecologisch geproduceerde serie speelgoed in prachtige trendy kleuren! Helemaal gemaakt met behulp van BIO-kunststof, vervaardigd uit suikerriet. BIOplastic is 100% recyclebaar en tegelijkertijd is suikerriet een 100% hernieuwbare grondstof. Bij het oogsten van suikerriet kan meteen opnieuw geplant worden. Suikerriet helpt bovendien om de CO2 uit onze lucht te absorberen.


GREEN BEAN serie 

Speelgoed in de serie Green Bean is uniek in zijn soort. Alle producten worden gemaakt uit eigen overtollige afvalmaterialen die Dantoy op voorraad heeft. Door dit recyclingproces ontstaan er kleurschakeringen in het speelgoed en zijn geen twee stuks exact hetzelfde.

Dantoy richt zich op én werkt met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Een continu proces waarin ze de productie steeds verder willen verbeteren en de impact op ons milieu steeds positiever willen beïnvloeden. Hergebruik van overtollige afvalstoffen en produceren in eigen huis is een stap in de goede richting.

Sorteer op
 • BIO plastic stapel toren
  BIO plastic stapel toren

  Zo leuk, zo veelzijdig en zo groen!
  Deze BIO plastic speelbekers zijn multifunctioneel en stimuleren bij kinderem het bewustzijn van kleuren en vormen. Ze zijn ecoligisch geproduceerd en in prachtige natuurlijke tinten. Helemaal…

  € 19,95
 • BIO plastic voertuigen
  BIO plastic voertuigen

  WOW, al deze voertuigen van Dantoy zijn helemaal gemaakt van suikerriet. Hiervan wordt BIO kunststof gemaakt. Het is 100 % recyclebaar. Wist je dat suikerriet een hernieuwbare grondstof is en bovendien helpt om de co2 uit onze…

  € 12,95
 • Bak set
  Bak set

  Alle kleine bakkertjes opgelet! Met deze mooie pastelkleurige bak set, bak jij de lekkerste koekjes en cakejes. Het is gemaakt van hoogwaardig en duurzame kunststof. Leuk voor binnen, buiten, maar ook voor in de vaatwasser ;)

  € 9,95
 • BIO plastic bijtringen set
  BIO plastic bijtringen set

  Eco-friendy play!
  Voor diegene die niet kan kiezen, is er deze leuke set verantwoorde bijtringen (3 stuks). Ze zijn zacht voor het baby-tandvlees en kameleert dit doordat ze erop knabbelen. Handig weetje; ze mogen in de…

  € 16,95
 • BIOplastic bijtring
  BIOplastic bijtring

  Eco-friendly play!
  Deze verantwoorde bijtring is gemaakt van Nordic-Ecolabelled thermoplatisch rubber voor zacht baby-tandvlees te kalmeren. De serie komt in aanmerking voor het Nordic Swan-ecolab, wat betekent dat het speelgoed…

  € 9,95
© 2020 - 2024 Hartjes met Confetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel