Jaja, wie kent hem niet?! Black friday.. Een van de stunt dagen die uit Amerika zijn overgevlogen..  Deze donkere vrijdag nam dan ook meteen cyber monday en singles day mee naar Nederland.. 
Maar heel eerlijk.. Ik snap niet zo goed waarom?!? Want bij ons vallen deze dagen vóór de feestdagen. De tijd dat je als winkelier juist je slag kunt slaan. En dan is het niet helemaal logisch om al met acties en kortingen te beginnen. Waarom je voorraad in de sale gooien als de top dagen er nog aan moeten komen en je er nog aan moet verdienen?
Als je het mij vraagt, mag dit dan ook verhuizen naar januari, een nieuwe jaar, een nieuw begin, lekker opruimen!
Een opruim-feestje

Maar hé zo denk ik erover ;) 

Natuurlijk begrijp ik ook dat iedereen graag met korting shopt. Duh! Maar zoals jullie weten, ben ik niet echt van de aanbiedingen.. En is er bijna geen sale.. Je zult je afvragen waarom? Heel eerlijk; gewoon omdat ik mezelf niet in de vingers wil snijden. Mijn producten hebben hun prijs en als kleine ondernemer is het al moeilijk genoeg om je boterham te verdienen in de online retail.
Daartegenover staat natuurlijk ook, dat als jij nét iets hebt gekocht en daarna volgt een korting of sale, je je waarschijnlijk afvraagt of je niet toch een beetje te veel hebt betaald.. 

Ondanks mijn verhaaltje hierboven wil ik graag mee doen aan black friday voor jullie. Maar dan wel op mijn manier.. Net even anders als andere.. Leuk & duurzaam.. *tromgeroffel*  Een opruim-feestje op social media!
Het kan wel eens gebeuren dat er een kneusjes ontstaat of dat er een achterblijvertje is. Het zijn hele mooie producten maar dan met een kapotte verpakking. Of een product dat niet helemaal meer in orde is, maar nog veel te goed voor de prullenbak. Zonde om zo maar weg te gooien lijkt me. Wellicht heb jij op deze manier toch nog een leuk koopje, krijgen de producten een duurzame bestemming en ja, eerlijk is eerlijk dan ben ik ook een beetje uit de kosten ;)

Dus wil je niks missen? Volg mijn shoppie dan alvast op Instagram of Facebook.
Zet in je agenda vrijdag 27 november OPRUIM-FEESTJE; Leuke koopjes voor jullie en lekker opruimen voor mij! 
Het feestje begint om 11.00 uur beginnen. Tot dan! 

© 2020 Hartjesmetconfetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel