Cadeautjes stress, wie kent het niet?
Of het nu gaat om geboorte, verjaardag, sinterklaas of kerst.
De keuze is reuze en daardoor erg moeilijk omdat je graag het perfecte cadeautje wilt geven. 
Gelukkig bestaat er een verlanglijstje!
Handig Voor de ontvanger en gever! 

 

Geboortelijstje
Als je net zwanger bent begint de pret al, of ja, misschien voel je je niet helemaal top door de zwangerschap en hormonen, maar dat mag de pret niet drukken. Want een baby betekent; shoppen. En geloof me, ik spreek uit ervaring ;)

Hoe fijn is het is, om alle mooie spulletjes die je graag voor je baby wilt gaan shoppen, bij elkaar kunt verzamelen in een verlanglijstje?!
Gewoon online. Je kunt al je wensen erop doorgeven en vervolgens het lijstje of de link rondsturen naar je familie, vrienden, collega's en kennissen. Zij kunnen dan vervolgens aangeven als ze iets gekocht hebben zodat je niet 2x onbedoeld hetzelfde krijgt. Zelf zie je hier niks van, zodat het wel een verrassing blijft voor jullie! 
Een tip, zet er spulletjes op die je hèèl graag wilt hebben maar zorg dat je spulletjes voor de eerste dagen al in huis hebt ;) 


Verjaardagslijstje 
Het jaar is weer voorbij en je kindje is jarig. Met een verjaardagfeestje in het zicht zal ook de wel bekende vraag er aan komen; 
"Waar kunnen we het feestbeest een plezier mee doen?"
Het eerste jaar vond ik dat moeilijk dus daarom probeer ik nu er optijd mee te beginnen, te denken en luisteren naar de meisjes wat ze graag willen hebben en / of nodig hebben. Zodat er geen onnodige cadeautje gekocht worden. Ook hiervoor is een verlanglijstje dus een handige tool. Geen stress en onzekerheden. Plus je kunt voor elke prijsklasse een product kunt invullen dus je hoeft je ook niet te schamen ;)Verlanglijstje
Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk binnen mijn eigen software een verlanglijstje aan te maken. Maar daarvoor kan ik jullie doorverwijzen naar www.lijstje.nl. Je kunt alle winkels/webshops toevoegen aan dit lijstje waardoor je dus geen beperkingen hebt en echt alles erop kunt zetten. 

Veel plezier met je verlanglijstje maken! 

Ik beloof er een heus uitpakspektakel van te maken. 


 

© 2020 - 2023 Hartjes met Confetti | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel